Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bälinge IF INAKTIV F-01 fotboll

19:00

Bälinge IF F01

Referat: Häverödals SK F01 - Bälinge IF F01

Tyvärr förlust i DM kvartsfinalen borta mot Häverödals SK.
En ganska svängig match där Bälinge tar ledningen med 1-0 efter fint avslut av Amanda A.
Snabb kvittering av HSK där deras duktiga mittfältare rinner igenom och fri med Julia (som lånats in från F02) som inte har en möjlighet att avstyra.
HSK ökar på till 2-1 efter straffmål i första halvlek och inte förrän efter Bälinges TO får vi ordning på passningsspelet och vinner andra bollarna.

Andra halvlek startar med tidigt kvitteringsmål av Elin (som lånats in från F02) och matchen är nu ganska jämn. Dock ett visst övertag i chanser för Bälinge och närmast ledningsmål är Emma som sätter bollen i stolpen efter fint förarbete av Amanda A. HSK skapar egentligen bara två farliga målchanser i andra halvlek och tyvärr lyckas de sätta den sista chansen tre minuter innan slutsignalen. Flera av våra spelare anser att det var klar offsde men från ledarbänken och från domarens position är det mycket svårt att avgöra om så var fallet.

Ett stort tack till Amanda S, Julia och Elin som gjorde ett mycket habilt intryck sett över hela matchén.

Vi önskar Häverödals SK lycka till i DM.

Vi ledare ser dock detta som ett stort steg i rätt riktning då Bälinge äger större delen av andra halvlek spelmässigt, men tyvärr lyckas vi inte sätt pricken över i...